Gå til hovedindhold

AppsCafé

AppsCaféen er et gratis tilbud til dig, der godt kunne bruge lidt hjælp til alt det digitale.

 • Læs op

Indhold

  Bemærk at såvel DokkX som AppsCafé holder sommerlukket i uge 29 og 30!

  Hvor og hvornår?

  Der er AppsCafé hver onsdag kl. 10-12 og torsdag kl. 13-15 i DokkX-mødelokalet på DOKK1, niveau 2.2. Der er IKKE AppsCafé på helligdage og andre tidspunkter, hvor DOKK1 holder lukket (Grundlovsdag).
  AppsCaféen holder lukket på grund af sommerferie i uge 29 og 30 (fra 12. juli til 30. juli 2024).

  Hjælp til stort og småt

  To gange om ugen står vi klar til at hjælpe dig med, hvad end du måtte have af problemer eller spørgsmål til din smartphone eller tablet. Vi tilbyder individuel hjælp og tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, så vi sammen kan finde den bedste løsning.

  Du kan for eksempel få hjælp til at finde vej i Google Maps, hjælp til at låne E-bøger og lydbøger i eReolen, hjælp til de grundlæggende smartphone- og tabletindstillinger, eller hjælp til opsætning af konkrete apps som for eksempel e-Boks, MitID, netbank eller Facebook.

  OBS: Husk at medbringe din mobil eller tablet og det problem, du gerne vil have hjælp til.

  Hvem kan deltage?

  AppsCaféen er for alle borgere i Aarhus Kommune og deres pårørende. Det kræver ingen tilmelding at være med - du dukker bare op.

  Har du spørgsmål?

  Så ring til DokkX på: 51 57 68 62.

  Bliv klogere på mulighederne og hør, hvad de besøgende siger om at komme i AppsCafé i denne video.

  Hvad kan jeg få hjælp til?

  Er du i tvivl om, hvad du kan få hjælp til i AppsCaféen? Her kan du se konkrete eksempler på, hvad vi har hjulpet andre med

  Evaluering AppsCafé

  Når du har fået hjælp, vil vi gerne have en evaluering. Den bruger vi også til at lave statistik over hvor mange vi får besøg af, hvilket køn og alder de har, samt hvorfra i Aarhus Kommune de kommer.

  Sidst opdateret: 27. juni 2024