Oplys din emailadresse

Så sender vi dig en mail, når vi har særarrangementer, når vi åbner en ny udstilling, eller hvad det nu kan være, vi gerne vil fortælle.

Vi sender kun en mail, når der er nyheder

Det bliver ikke hver uge eller en gang hver måned - men det bliver tilstrækkeligt til, at du kan holde dig opdateret.

Når du indsender formularen, giver du samtidig tilladelse til, at vi opbevarer dine kontaktinformationer til brug ved udsendelse af informationer om DokkX-arrangementer.
Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage og bede om at få slettet dine kontaktinformationer.
Send en email til dokkx@aarhus.dk, hvis du ønsker at blive slettet fra mailinglisten.

I forbindelse med databehandling af dine indsendte informationer, skal vi jf. Databeskyttelsesforordningen informere dig om en række detaljer i vores håndtering af dine oplysninger, og vi skal oplyse dig om dine rettigheder i den forbindelse

Hvilke informationer indhenter vi og hvorfor?

Vi behandler personoplysninger om dig i form af:

  • Navn
  • Din e-mailadresse

Det gør vi for at kunne sende dig informationer om DokkX. Vores behandling af personoplysningerne sker på baggrund af Databeskyttelseslovens artikel 6, stk. 1, litra a (samtykke).

Oplysningerne i elektronisk form er fysisk opbevaret sikkert hos vores leverandører. Oplysningerne bliver også behandlet hos vores leverandører.

Du kan få slettet dine informationer

Du har ret til at anmode om indsigt i oplysningerne, vi har om dig. Du har ret til at anmode om berigtigelse eller sletning af oplysningerne: Navn, e-mailadressen og arbejdspladsen. Det samtykke, du har givet til behandlingen, kan til enhver tid trækkes tilbage.

Hvem anvender dit navn og e-mailadresse?

Den dataansvarlige er:

Søren Aalykke
Webmaster, DokkX
Telefon: 60 21 84 76
E-mail: sola@aarhus.dk

Har du spørgsmål i forbindelse med DokkX' behandlinger af dine oplysninger, så kan du også kontakte Aarhus Kommunes databeskyttelsesrådgiver på mail databeskyttelsesraadgiver@aarhus.dk.

Du skal slutteligt vide, at det er muligt at klage til Datatilsynet over behandlingen af personoplysningerne.