CareWare Præsentationsdage: Leg og lær med teknologi

I den aktuelle DokkX-udstilling 'Leg og lær med teknologi' kan man se teknologier, som kan bruges til at lege sig til læring, uanset hvilket alderstrin, man befinder sig på. Der er noget for børn fra førskolealderen til gymnasiet, og der er noget for voksne i alle aldre - samt for ældre, hvad enten det er til fysisk bevægelse eller hjernetræning.

Leg og lær med teknologi (0-18 år)

Torsdag 20. februar 2020 afholder CareWare den første af to præsentationsdage inden for temaet 'Leg og lær med teknologi', og her er der fokus på teknologier til børn.

Du kommer til at stifte bekendtskab med et par teknologier fra udstillingen, men du kommer også til at høre om de pædagogiske overvejelser i forhold til at inddrage robotter i undervisningen på en specialskole. Endelig vil du kunne lære lidt om, hvilke teknologier, man kan anvende for at gøre det muligt for børn med særlige behov at komme til at bruge fx en iPad.

Bagefter kan du jo gå en tur rundt i udstillingen og se, hvad den ellers kan byde på.

Program

Læs mere om Præsentationsdagen Leg og lær med teknologi (0-18 år)

Leg og lær med teknologi (18-99 år)

Torsdag 26. marts 2020 holder vi den anden præsentationsdag, hvor vi fokuserer på teknologier til voksne og ældre.

Her vil du komme til at høre om et projekt med kognitiv stimulationsterapi, og du kan også opleve nogle af de teknologier, som er involverede i projektet.

Foreløbigt program

  • 08.00-08.30: Kaffe & morgenbrød
  • 08.30-09:10: Kognitiv stimulationsterapi (CST) som ny metode til at styrke demente menneskers kognition v/ Rikke Gregersen, Docent, ph.d., forskningsleder. VIA Aldring & Demens, Center for forskning
  • 09.20-10.00: Kognitiv stimulationsterapi (CST) koblet med teknologi via Omivista Mobii v/ Søren Ibsen, Aktiv Interaktiv
  • 10.10-10.50: (endnu ikke faldet på plads) v/.
  • 11.00-11.40: Take a Walk VR v/ Jesper Roy, direktør, Take-A-Walk-VR

Læs mere om Præsentationsdagen Leg og lær med teknologi (18-99 år)

Alle er velkomne

Husk at præsentationsdagene er åbne for alle, som er interesseret i temaet -  men der er et begrænset antal pladser.

Læs mere og tilmeld dig på CareWares hjemmeside