Design dit eget hjælpemiddel

Har du en udfordring, du ikke kan finde en allerede eksisterende løsning på?
Rehab Lab | 3D-print af hjælpemidler er et åbent værksted beliggende på DOKK1, hvor du kan få gratis hjælp til at designe og 3D-printe et specialtilpasset hjælpemiddel, der ikke i forvejen findes på markedet.

I Rehab Lab sidder vores medarbejdere klar til at rådgive og vejlede i idégenerering, design og konstruktion med udgangspunkt i dine egne idéer eller udfordringer/behov. Du vil altså være central i din egen opgave, hvor vejledningen tilpasses netop dig.

Hvor og hvornår?

Rehab Lab er åbent efter aftale hver torsdag kl. 10-12. Du booker tid her.
Du kan også kontakte projektleder Janne Hardahl-Christensen, hvis du har spørgsmål eller ønsker at lave en aftale: Tlf. 21 12 66 15 eller janhar@aarhus.dk

Rehab Lab foregår i Tweens-Lab på DOKK1, niveau 2.2. Brug af maskiner og værktøj i labbet er på eget ansvar, og børn under 12 år være ifølge med en voksen.

Hvem kan deltage?

Rehab Lab er for borgere i Aarhus Kommune, der har en funktionsnedsættelse og som har brug for et hjælpemiddel, der ikke allerede findes på markedet. Studerende og iværksættere er også velkomne i Rehab Lab, men fokus er altid på udvikling af nye småhjælpemidler til mennesker med funktionsnedsættelser. Det er gratis at deltage.