Ældre kvinde sidder ved sofabord, mens en sygeplejerske hjælper med medicindoseringen

Sammen, men hver for sig, mødes vi virtuelt til en spændende formiddag med fokus på redskaber og hjælpemidler, der kan støtte dig i at forblive selvhjulpen.

Du er vant til at klare dig selv, men medicin, øjendrypning, hudpleje – ja selv det at tage strømper på kan gå hen og blive svært. Vi viser dig metoder og hjælpemidler, så du bedst muligt kan blive ved med at klare dig selv. Eller guider dig til, hvordan du som pårørende kan hjælpe.

Det skal ikke afholde dig fra at deltage, at du ikke før har været med til online undervisning. Vi guider dig hele vejen.

Program 6. maj 2020 kl. 10.00-12.00

  • 10.00-10.05 Velkomst og gennemgang af program ved sygeplejerske Louise Arnbjerg, Klyngen Borgernær Sygepleje, Sundhed og Omsorg, Aarhus Kommune.
  • 10.10-10.40 Redskaber til hvordan du sikkert og overskueligt kan håndtere din medicin ved sygeplejerske Maria Køppen, Klyngen Borgernær sygepleje, Sundhed og Omsorg Aarhus Kommune.

 

 

  • 10.45-11.15 Gode råd og redskaber til hjemmetræning og bevægelse ved fysioterapeut og teknologikonsulent Christoffer Rinder Larsen, DokkX og Christina Fruergaard, Aarhus Kommune og Bevæg dig for livet.

 

 

  • 11.20-11.50 Viden om hudpleje til forebyggelse af bensår samt brug af medicinske støttestrømper og hjælpemidler til på- og aftagning af støttestrømper ved sygeplejerske og sårkonsulent Jane Hampton og Malene Kraul, Sundhed og Omsorg, Aarhus Kommune.

 

 

  • 11.50-12.00. Spørgsmål, opsamling og afrunding ved sygeplejerske Louise Arnbjerg, Klyngen Borgernær Sygepleje, Sundhed og Omsorg, Aarhus Kommune.

Man kan også downloade nogle af PowerPoint præsentationerne og andre relevante dokumenter. Klik på Download ude til højre for at se, hvad du kan downloade.